PISMO UZDRMALO SRBIJU:

Mislili su da je nestanak djevojke slučajan, a onda su primili jezivu poruku

policija
18.12.2016.
u 14:30

25. studenog oko 22 sati u Senti, mjestu u Srbiji, s mosta na rijeci Tisi pala je 15-godišnja Barbara Vitez, učenica prvog razreda Ekonomsko-trgovačke škole. Otad je prošlo tri tjedna, a potraga za djevojkom i dalje traje, piše Blic.

Policija i spasioci svakodnevno pretražuju rijeku, no tijelo djevojčice i dalje nije pronađeno.

Barbarini roditelji sve manje vjeruju da se radi o nesretnom slučaju te da se njihova kćer, koja je na mostu bila s prijateljima, poskliznula i pala.

Stiglo jezivo pismo

Njihove sumnje produbljuje anonimno pismo koje im je stiglo na kućnu adresu.

‘Čim smo pismo dobili pročitali smo ga i odnijeli u policiju, ali povratnu informaciju još nismo dobili’, rekao je otac Endre Vitez.

Otac je ispričao kako je Barbara te večeri s prijateljima otišla na proslavu rođendana u jednu pizzeriju. Prema neslužbenim informacijama o istrazi, iz nje je izašla oko 22 sata te s prijateljima otišla na most.

Omamili je i zlostavljali?

‘Nije nam jasno zašto je napustila rođendan i uputila se na most, a bojala se visine. Čak ni na tavan se nije smjela popeti. U anonimnom pismu piše da su joj na rođendanskoj proslavi u piće sipali omamljujuće sredstvo, da su je nakon toga odveli na most gdje su je zlostavljali i gurnuli u rijeku’, ispričao je otac djevojčice.

Majka Melinda rekla je kako joj majčinski instinkt govori kako je Barbara negdje živa i skrivena, jer nakon toliko vremena njezino tijelo i dalje nije pronađeno.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije