NOVI HRVATSKI PREDSJEDNIK

Milanović zaustavio zviždanje protiv Grabar-Kitarović: Ne radimo to

Jurica Galoic/PIXSELL
05.01.2020.
u 22:23

Birališta u Hrvatskoj zatvorena su u 19 sati, kada je završila i dvodnevna izborna šutnja. Hrvatska je izabrala predsjednika, Zorana Milanovića

Zoran Milanović, novi hrvatski predsjednik u pratnji supruge stigao je u stožer gdje se obratio javnosti. Hrvatski građani su me izabrali za predsjednika svih građana, Hrvata i onih koji to nisu i sretan sam zbog toga, kazao je Milanović. Zahvalio je i svojoj protukandidatkinji Kolindi Grabar-Kitarović.

"Dobro došli u Tvornicu pobjeda kako sam obećao. Hvala svima, onima koji su me podržali i oni koji nisu. Hvala mojoj kandidatkinji Grabar-Kitarović. Govorio sam o zviždanju, nemojmo to", kazao je Milanović koji je zaustavio zvižduke koji su krenuli. "Imali smo takvu situaciju prije pet godina i - nikada više". poručio je.

"Kampanja je bila teška i duga. Ja sam se davao i davat ću se potpuno. Ako sam rekao neku nestinu nisam namjerno. Od danas, od sutra radim posao. Hrvatski građani su me izabrali za predsjednika svih građana, Hrvata i onih koji to nisu i sretan sam zbog toga", kazao je Milanović.

"Obično sam ljudsko biće. Onakav kakav sam bio u kampanji bit ću i kao predsjednik. Sugerirat ću i davat ću prijedloge. To je veliko obećanje", kazao je.

"Bio sam i premijer i to mi je u zadnjih pola godine bio i teret. Istina je u oku promatrača. Znam da i danas ima onih kojima nisam po volji, ali s tim moramo nastaviti živjeti jer nas je premalo da se dijelimo na ovaj način. Od mene nećete slušati sladunjave priče o zajedništvu, ali ću se truditi da nikoga bez potrebe ili namjerno ne povrijedim", kazao je.

"Još jednom hvala svima. Neću dijeliti hrvatske građane. Želim da ovo proslavimo na ljepši i civilizirani način i da budemo moćna nacija", dodao je. "Ako je ovo moja tijesna ali poštena pobjeda uvela malo veselja  ja sam sretan čovjek. Živjeli", kazao je Milanović.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije