NESLANA ŠALA

Maturant se našalio na Facebooku pa mu policija došla kući

Borna Filić/ PIXSELL
11.07.2017.
u 18:14

Maturant je u Facebook-grupi Maturanti 2016/2017 objavio kako je u posjedu rješenja ispita

Kriminalistička policija nedavno je "upala" u kuću jednog maturanta koji je u Facebook grupi iz šale objavio kako je u posjedu rješenja ispita iz Hrvatskog jezika. 

Kako piše Srednja.hr, prije malo manje od mjesec dana jedan je maturant u Facebook-grupi Maturanti 2016/2017 objavio kako je u posjedu rješenja. Nakon nekog vremena doma mu je došla policija. Maturant kaže da su došli zbog prijave nadležnog Ministarstva znanosti i obrazovanja.

– Zbog one objave da imam rješenja ispita iz Hrvatskog jezika od 19. lipnja, gdje sam još napravio photoshop sliku koja prikazuje kako mi je ravnateljica e-mailom poslala rješenja.Upravo zbog toga mi je došla policija, misleći da ja stvarno imam ispite. Ja sam im rekao da je photoshop, pa sam morao objasniti kako sam to napravio. Tada su mi objasnili da nisam smio koristiti tu e-mail adresu, jer to već spada pod krađu identiteta. Ispitivali su me zbog čega sam objavio, napravili su neki izvještaj i otišli - rekao je maturant.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije