UBOJSTVO U RUSIJI

Manekenka (17) pronađena unakažena, sestra privedena zbog sumnje u ubojstvo

ruskinja
02.03.2016.
u 17:15

Ubojstvo je, prema pisanju ruskih medija, navodno počinila zbog ljubomore i pod utjecajem droge

Ruskinja Elizaveta Dubrovina (19) privedena je pod sumnjom za brutalno ubojstvo svoje dvije godine mlađe sestre Stefanije, prenosi Daily Mail. Ubojstvo je, prema pisanju ruskih medija, navodno počinila zbog ljubomore i pod utjecajem droge.

Stefania je 24. veljače pronađena u stanu nepoznatog 42-godišnjeg muškarca u Petrogradu. Oči su joj bile iskopane, uši odrezane, a cijelo tijelo izrezano. Komsomolskaja pravda objavila je da joj je sestra rezovima gotovo unakazila tijelo, prenosi Vecernji.hr

Neimenovana prijateljica ispričala je za novine da je Stefania, koja se inače bavila modelingom i skidala se za fotografije, na dan ubojstva išla kod neidentificiranog muškarca.

– Nije sto posto dokazano da je imala romantične odnose s tim muškarcem. Sigurni smo samo da je taj čovjek organizirao snimanja fotografija za Stefaniju. Posjetila ga je i tjedan prije – rekla je prijateljica.

Stefanijina sestra Elizaveta pridružila joj se 23. veljače. Policijski izvor rekao je da je njih troje imalo zabavu, a kada im je nestalo alkohola, muškarac ga je otišao kupiti. Čim je napustio stan, Elizaveta je navodno napala sestru nožem.

Djevojke su bile siročad i živjele su u većoj obitelji s djecom oduzetom biološkim roditeljima. Prijateljica je rekla da je Elizaveta uvijek bila malo luda te da se prema nekim informacijama liječila u psihijatrijskoj klinici. Elizaveta je pokušala kopirati sestru bojom kose i ružem za usne.

– Na nekim fotografijama sestre se grle, ali nema sumnje da je starija sestra zavidjela mlađoj – pišu novine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije