KUĆICA IZ SNOVA

Mama napravila magično mjesto u kući za kćer kako bi se mogla "odmoriti od svijeta"!

Foto: Sara Tasker
1/5
03.12.2019.
u 16:55

Sara Tasker iz West Yorkshirea stvorila je izvanredno utočište svojoj kćeri od neiskorištenog prostora u svom potkrovlju, objavljuje dailymail.co.uk. Stručnjakinja za društvene medije odlučila je stvoriti ugodno utočište za svoju kćerkicu Orlu kako bi mogla u miru gledati televiziju i čitati omiljene knjige. Renovacije u domu su bile u tijeku kako bi napravili dodatnu spavaću sobu na katu, pa je Sari sinula ideja kako dobro iskoristiti potkrovlje. 

Orlino utočište je ukrašeno bajkovitim svjetiljkama, lepršavim jastucima, obloženo je drvetom i ima malu policu za tablet.

"Uvijek sam kao dijete sanjala o malom skrovištu, ali to nikada nije bilo moguće."

Prostor u potkrovlju prvobitno je trebao biti ormar, ali majka je odustala od te ideje i napravila za svoju kćer nešto što je ona oduvijek željela. "Trebali smo ugraditi ormar u taj mrtvi prostor ispod streha i shvatila sam da je to savršena prilika da učinimo nešto posebno", objasnila je Sara.

"Naš stolar, Neil Lodge mislio je da se šalim, ali za mene je to bio pametan izbor."

Kreativna majka je dodala: "Tko ne bi želio unutarnju kućicu od drveta umjesto ormara u kojem bi se samo skupljale nepotrebne stvari? Mislim da svi mi priželjkujemo vrijeme za sebe u sigurnom prostoru kako bi se malo maknuli od ostatka svijeta. Dovoljno je velik prostor da se mogu družiti s kćeri ili da ona ondje dovede prijatelje. Naš pas ga također obožava." Sara, koja vodi Instagram profil @me_and_orla, skrovište je držala u tajnosti sve dok nije bilo gotovo - napunila ga je dekama i bajkovitim lampicama - prije nego što je pustila uzbuđenu Orlu da po prvi put otvori vrata. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?