TRAGEDIJA U SUSJEDSTVU

MALOLJETNIK SE BACIO SA SEDMOG KATA Posvađao se s majkom i skočio

skok
20.03.2015.
u 11:58

Stanare jedne zgrade u Novom Sadu uznemirio je neobičan zvuk. Kada su pogledali kroz prozor, dočekao ih je jeziv prizor – tijelo dječaka ležalo je nepomično na betonu

Naime, 14-godišnjak je preminuo nakon što se bacio sa sedmog kata zgrade u Novom Sadu. Razlog ovog stravičnog čina navodno je bila svađa s majkom. "Čuo sam zvuk pucanja grana, pogledao kroz prozor i vidio da je netko pao na beton pokraj zgrade. Ubrzo nakon toga ugledao sam ženu kako vrišti i plače. Bio je o strašno za gledati... Kada je stigla Hitna pomoć, više ništa nisu mogli učiniti..." - rekao je jedan od susjeda. Bio je divan dječak... Stanari zgrade u kojoj se dogodila tragedija za poginulog dječaka imaju samo riječi hvale: "Bio je pristojan i dobro odgojen, primjer svima. Često smo ga viđali kako s majkom šeće psa. Majka mu se maksimalno posvetila i bio joj je sve na svijetu", rekla je obiteljska prijateljica.  Inače, dječak je pohađao osmi razred osnovne škole, a njegovi prijatelji i dalje ne mogu vjerovati što se dogodilo. Pokrenuli su brojne stranice sućuti na Facebook-u, a ravnatelj škole koji je također u šoku nije imao snage komentirati ovu tragediju. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije