STRAVA U AUSTRIJI

Majka ubila svoje kćeri pa si pokušala oduzeti život: Navodno je djevojčice utopila u bazenu

24.07.2023.
u 16:44

Prema policijskom izvješću i policajci su ostali prestravljeni kada su naišli na mrtva tijela 7 mjesečne i 7-godišnje djevojčice

Jezovita vijest prostrujila je danas kratko nakon podneva Austrijom. Kako je javila austrijska televizija ORF i ostali mediji na svojim portalima u Absdorfu kraj Tullna u pokrajini Donjoj Austriji 36-godišnja majka ubila je dvoje vlastite djece: 7-mjesečnu i 7-godišnju kćer.

Nakon toga je sjela u automobil i pokušala izvršiti samoubojstvo, zaletjevši se u stablo na cesti. U nesreći je ozlijeđena i prebačena u obližnju bolnicu, ali prema riječima glasnogovornika donjoaustrijske policije, život joj nije u opasnosti.

Ova strahota, kako izvještavaju mediji, počela je danas ujutro u 9,30 sati kada je otac dvoje djece nazvao policiju i rekao da ga je nazvala supruga i rekla da je ubila njihovo dvoje zajedničke djece, a sada će i sebe. Policija je odmah izašla na mjesto događaja i kroz otvorena vrata balkona ušla u zajedničku kuću bračnog para.

Prema policijskom izvješću i policajci su ostali prestravljeni kada su naišli na mrtva tijela 7 mjesečne i 7-godišnje djevojčice. Odmah su u pomoć pristigla i dva helikoptera i više kola Hitne pomoći. Nažalost bilo je prekasno i liječnicima nije pošlo za rukom reanimirati odnosno vratiti u život dvoje djece.

Austrijski dnevni list “Kronen Zeitung” izvještava kako ima informacije da je 36-godišnja majka u bazenu utopila svoje dvoje djece. Policija je još uvijek na mjestu strave i užasa, a pojedinosti  o ovom jezovitom slučaju očekuju se još u tijeku dana. Istraga je u tijeku.

Kako navode mediji gradonačelnik Absdorfa Franz Dam, mjestu gdje je počinjen zločin, je zajedno s cjelokupnim okolnim stanovništvom u šoku. “Zastrašujuće je da se ovakvo što može uopće dogoditi”, rekao je Dam domaći medijima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?