Izgubio dvoje djece

Larry King: Nijedan roditelj ne bi trebao pokopati dijete, hvala na podršci

24.08.2020.
u 13:12

Legendarni američki voditelj Larry King obratio se javnosti prvi put nakon što mu je iznenada preminulo dvoje djece u razmaku od samo tri tjedna.

"S tugom i slomljenim srcem potvrđujem nedavni gubitak svoje dvoje djece, Andyja Kinga i Chaie King. Oboje su bili dobre duše i veoma će mi nedostajati", napisao je King na svom Facebook profilu.

Chaia je imala 51 godinu, a Andy 65 godina.

"Andy je iznenada preminuo od srčanog udara 28. srpnja, a Chaia je preminula 20. kolovoza, ubrzo nakon što joj je dijagnosticiran rak pluća. Izgubiti ih je tako pogrešno. Nijedan roditelj ne bi trebao pokopati dijete. Moja obitelj i ja vam zahvaljujemo na podršci i dobrim željama", napisao je voditelj.

Larry je posvojio Andyja 1962. godine nakon što je oženio njegovu majku Alene Akins. Larry i Akins dobili su Chaiu 1969. godine.

86-godišnji Larry ima još troje djece, Larryja Jr.-a iz drugog braka i sinove Chancea i Cannona koje je dobio u braku sa Shawnom King.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije