GORNJE TUGARE

Kuća Hajdukove legende izgorjela u katastrofalnom požaru

Ivo Cagalj/PIXSELL
19.07.2017.
u 13:31

– Lako je za imovinu. Svaka čast svim gasiteljima, vatrogascima, mještanima, svim navijačima koji su pomagali, Torcidi, Boysima, Ultrasima... Pokazali su kad je nevolja da možemo svi biti jedno – rekao je Pudar

U katastrofalnom požaru koji je proteklih dana zahvatio Split i okolicu stradala je i kuća bivšeg vratara i trenera Hajduka Ivana Pudara. Kuća se nalazi u Gornjim Tugarima. 

– Tu smo kuću nedavno i renovirali, ali što je tu je. Najvažnije je da su izbjegnute ljudske žrtve, stradanja, a blokova, ljudi ima, napravit će se nove kuće. Lako je za imovinu. Svaka čast svim gasiteljima, vatrogascima, mještanima, svim navijačima koji su pomagali, Torcidi, Boysima, Ultrasima... 

Pokazali su kad je nevolja da možemo svi biti jedno – rekao je Pudar za Slobodnu Dalmaciju. Inače, Pudar je nedavno preuzeo RNK Split koji je od ove sezone trećeligaš.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije