KRSTARENJE IZ NOĆNE MORE

Kruzer s 4000 putnika uletio u oluju: To su bili najgori trenuci mog života

07.01.2018.
u 18:50

Olujni vjetar i valovi visine i do deset metara putnicima koji su krstarili od Bahama do New Yorka su uništili putovanje i priuštili najgore trenutke u životu.

Velika snježna oluja sa snažnim vjetrom, mećavom i niskim temperaturama poharala je istok SAD-a. 

Hladni val s niskim temperaturama zahvatio je sve od sjeverne Floride preko New Yorka do Nove Engleske, a na udaru snježne oluje našli su se i putnici jednog kruzera koji su krstarili na relaciji Bahami - New York. Ono što im je priuštila oluja Greyson putnici opisuju kao najgoru noćnu moru, piše CBS. Olujni vjetar i valovi visine i do deset metara putnicima su uništili putovanje i ugrozili im život.  

- Bili su to najgori trenuci mog života, nisam nikada mislila da mi se može dogoditi nešto poput ovoga. Dvadesetak centimetara vode bilo je u brodskim kabinama, a voda iz ledenog oceana slijevala se stepenicama broda,ispričala je za CBS Karoline Ross. Na brodu je bilo četiri tisuće putnike, a Karoline kaže da je u trenutku kad je voda počela prodirati na brod shvatila da je stvar zbilja ozbiljna. S obzirom da su i kabine bile pune vode putnici su spavali na hodnicima i dijelovima broda u kojima voda nije napravila štetu. 

- Ovo je bilo užasno traumatično za mene i nakon ovoga sigurno viša nikada neću ići na putovanje brodom. Iskreno, nisam bila sigurna da će brod izdržati -  kazala je putnica Emma Franzese. Ostali putnici svjedoče kako se brod ljuljao na sve strane, stakla je bilo svugdje. Na upit CBS-a kapetanu zašto je odlučio uploviti u jednu od najgorih oluja zabilježenih na tom području i nastaviti put do New Yorka, međutim od kapetana i kompanije nisu dobili odgovor zašto je donesena ova odluka, pristiglo im je priopćenje u kojem piše da su svi putnici živi i zdravi. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije