Njemačka

Kontrola bh. autobusa: Otkrili državljanina BiH koji mora odležati 4,5 godine

kontrola autobusa
ilustracija
05.02.2017.
u 11:17

Državljanin BiH je još 2004. godine, kao maloljetnik, u Njemačkoj počinio ubojstvo i pljačku s smrtonosnim ishodom

U četvrtak navečer službenici njemačke savezne policije na autoputu u blizini bavarskog Schwarzbacha zaustavili su autobus iz Bosne i Hercegovine.

Uslijedila je kontrola putovnica svih putnika kroz kompjuter u policijskom automobilu koji je povezan sa središnjom bazom podataka, piše Traunsteiner Tagblatt.

Kada su u kompjuter ubacili putovnicu s imenom 29-godišnjeg putnika iz BiH upaljen je alarm.

Ispostavilo se da je riječ o državljaninu BiH koji je još 2004. godine, kao maloljetnik, u Njemačkoj počinio ubojstvo i pljačku s smrtonosnim ishodom.

Sud u Berlinu tada ga je osudio na devet godina i šest mjeseci zatvora. Nakon što je odležao nešto više od pet godina zatvora deportiran je u Bosnu i Hercegovinu, uz striktnu zabranu ulaska u Njemačku.

Povratkom u Njemačku prekršio je uvjete amnestije i sada mora odležati preostale 4,5 godine zatvorske kazne. Policajci su ga već prebacili na dosluženje kazne u zatvor Bernau, prenosi Radiosarajevo.ba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?