stvorio se krvni ugrušak

JOŠ JEDNA SMRT POVEZANA S CJEPIVOM: Preminula majka troje djece

bolnica bihać
04.06.2021.
u 08:51

Liječnici su otkrili da se u tijelu Tanye Smith stvorio krvni ugrušak.

Britanske zdravstvene vlasti istražuju smrt 43-godišnje Tanye Smith, majke troje djece koja je preminula početkom travnja, nekoliko dana nakon što je primila cjepivo AstraZeneca.

Liječnici su otkrili da se u tijelu Tanye Smith stvorio krvni ugrušak.

Tanya je krajem ožujka u engleskom Plymouthu primila cjepivo. U početku je bila dobro, ali joj se zdravstvena situacija iz dana u dan pogoršavala. Kad je bol postala neizdrživa, ​​njezin životni partner Kenneth Edwards odveo ju je u bolnicu. No, bilo je prekasno. Pretrpjela je srčani udar i umrla dan kasnije.

– Iza nje je ostalo dvoje odrasle djece i 12-godišnjakinja s invaliditetom – rekao je Kenneth Edwards za britanski “The Sun”.

Edwards kaže kako je Tanya bila zdrava prije cijepljenja. Nacionalna zdravstvena služba ( NHS ) u Velikoj Britaniji nije htjela komentirati slučaj na upit “The Suna”. Iz NHS-a su istaknuli tek kako su njihove misli uz obitelj Tanye Smith, te kako će kao i kod svake sumnje na ozbiljne nuspojave sa smrtnim ishodom nakon cijepljenja, i ovaj slučaj u potpunosti istražiti, prenosi Fenix-magazin

Podsjetimo, nedavno je u bolnici Royal Victoria u Newcastleu u Engleskoj od posljedica stvaranja krvnih ugrušaka preminula BBC-ova radijska voditeljica Lisa Shaw (44). Voditeljica je preminula nakon što je primila prvu dozu cjepiva AstraZenece, piše The Guardian.

U Njemačkoj je sredinom svibnja preminuo stariji muškarac nedugo nakon što je primio cjepivo protiv koronavirusa BioNTech. Bild je izvijestio kako je muškarac preminuo u Ennepetalu u njemačkoj Saveznoj državi Sjeverna Rajna-Vestfalija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?