MAJKA DVOJE DJECE

IZBJEGLA ZATVOR IAKO SE SEKSALA S UČENICIMA Već je odslužila kaznu za zavođenje drugih

uu
16.03.2015.
u 13:06

Udana asistentica u nastavi koja dvojici školaraca dopuštala markiranje kako bi se seksali s njom, izbjeći će zatvor jer je već odslužila kaznu za obljubu petorice drugih učenika.

Emma Webb, majka dvoje djece, imala je seksualne odnose s dječacima kod kuće, dok je njezin suprug bio vani, a jednom je seksualni čin izvela u praznoj učionici matematike. 44-godišnja Emma također namamila "neiskusne" dječake, tada stare 15 i 16 godina, na seks u svoj automobil u "sramotnoj zloupotrebi svog položaja", rečeno je na sudu. Plavuša je počela avanturu sa 16-godišnjakom nakon što mu je dodijeljena kao asistentica nakon smrti njegovog brata. U SMS poruci mu je napisala: "Da sam mlađa, bila bih djevojka za tebe". Tada mu je ponudila prijevoz doma i dirala ga, dok su stajali u prometnoj gužvi, a sve to prije vožnje do pustog parkirališta gdje ga je seksualno iskoristila. Tužitelj Michael Roques rekao je na sudu u Readingu kako je Webb također imala avanturu s 15-godišnjakom nakon što mu je slala "zavodljive" SMS-ove. I njega je namamila u učionicu matematike i seksualno ga iskoristila, a nakon toga pozvala je učenika kod sebe doma na seks, dok je njezin suprug bio na poslu. Drugom prilikom odvezla je mladića na osamu u šumi, gdje su se poseksali na stražnjem sjedištu njenog auta. Dječak se bojao prijaviti slučaj, jer se bojao osvete Emminog muža, koji ima crni pojas u karateu. Webb se rasplakala kada joj je rečeno da neće ići u zatvor zbog avatura, koje su izašle na vidjelo nakon njezine suspenzije iz škole. Godine 2012. osuđena je na 32 mjeseca zatvora nakon što je priznala avanture s petoricom drugih učenika iz iste škole u Berkshireu, koja na sudu nije imenovana zbog pravnih razloga. Njezina odvjetnica Lucy Tapper rekla je na sudu da je Webb sada u vezi s drugim muškarcem. "Ona je netko tko je odlučio ostaviti te incidenate iza sebe i odlučna je nastaviti sa svojim životom", rekla je. Sudac Gallagher rekao je Webb da je izbjegla zatvor samo zato jer je već bila kažnjena za djela koja su se dogodila u isto vrijeme. "Vi se sramotno zloupotrijebili svoj položaj. "Prihvaćam da ste imali svoje probleme, ali istina je da u konačnici to bilo zadovljavanje vaših potreba i potpuno se zanemarili potrebe tih dvaju dječaka", rekao joj je. Dodao je i da su se ocjene 15-godišnjaka pogoršale, jer ga je ohrabrivala da izbiva s nastave kako bi se seksao s njom. "To je nesumnjivo utjecalo na njegovo školovanje i činjenica je da ste zloupotrijebili njegovu nevinost, jer on nije imao prethodnog seksualnog iskustva", naglasio je. Sudac Gallagher je istaknuo i da je i na 16-godišnjaka također loše utjecalo njezino ponašanje. "Pogotovo jer ste bili njegov mentor", upozorio ju je. "Mentor je netko tko bi trebao mladu osobu naučiti ispravnom ponašanju i ophođenju prema drugima. Ono što ste učinili je upravo suprotno. Činjenica je da je bila to vaša posljednja prilika, i da toga više ne može biti". Webb, koja sada živi u Bracknellu u Berkshireu, priznala je 12 točaka optužnice za seksualne aktivnosti s djetetom po osobi u poziciji povjerenja i dobila zatvorsku kaznu od 15 mjeseci, uvjetno na dvije godine. Također je dobila i dvije godine nadzora. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?