zaplijenili avion

Iz aviona je kapala krv, a kada su otvorili vrata, šokirali su se

zrakoplov
16.02.2016.
u 21:18

Policija u Zimbabveu zaplijenila je u nedjelju američki teretni zrakoplov Western Global Airlinesa u kojem je pronađen leš nepoznatog muškarca, najvjerojatnije slijepog putnika. Pronađen je i milijun južnoafričkih randa u gotovini, odnosno oko 62.500 dolara.

Zrakoplov se spustio kako bi natočio gorivo, a onda su radnici u zračnoj luci u Harareu primijetili da kaplje krv iz trupa letjelice . Stigla je policija pretražila zrakoplov i pronašla beživotno tijelo muškarca i gomilu keša. Zrakoplov je letio iz Njemačke u Južnoafričku Republiku.

Među članovima posade bili su i dvoje Amerikanaca, Južnoafrikanac i Pakistanac, a na aerodrom je ubrzo stiglo i nekoliko automobila američkog veleposlanstva. Novac kao i zrakoplov pripadaju centralnoj banci JAR-a, piše AbcNews . Istraga i dalje traje. Posada navodno nije znala da je još netko osim njih u zrakoplovu.

                     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije