strašan slučaj

Ispovijest Miloša koji je pronašao napuštenu bebu: Vidio sam ručice kako se pomjeraju

Screenshot
10.01.2023.
u 18:03

- Strahovali smo jer ne znamo što se događa, malo dijete, noć, kolica i ne znam što da kažem. Pozvali smo policiju i hitnu i ostali pored djeteta dok oni nisu došli i odvezli je u bolnicu - priča Miloš

Miloš Sečivanović porijeklom iz Čačka, koji studira u Kragujevcu nije ni slutio da će tijekom šetnje naići na napušteno dijete u kolicima, staro samo godinu dana ostavljeno od strane nepoznate osobe.

Nakon što je identificirana i uhićena majka, za Telegraf.rs se oglasio i Miloš gdje je ispričao što se sve dogodilo u noći između 9. i 10. siječnja.

- Vraćao sam se iz teretane, i kod ulaza u zgradu, i pored ulice vidjeli smo kolica. Moja sestra je bila sa mnom, nisam bio sam. Vidjeli smo da nema nikoga, a onda smo prišli kolicima, pomislili smo i da su prazna. Kad smo se približili vidjeli smo ručice kako se pomjeraju - priča Miloš dodajući kako su odmah pozvali pomoć.

- Strahovali smo jer ne znamo što se događa, malo dijete, noć, kolica i ne znam što da kažem. Pozvali smo policiju i hitnu i ostali pored djeteta dok oni nisu došli i odvezli je u bolnicu - priča Miloš za Telegraf.

Podsjetimo, iz Centra za socijalni rad "Solidarnost" priopćili su da je dijete smješteno u urgentnu hraniteljsku obitelj i dobrog je zdravstvenog stanja. U Zmaj Jovinoj ulici u Kragujevcu sinoć oko 2.45 jedan prolaznik je na pločniku naišao na kolica s bebom starom oko godinu dana, ženskog spola.

Kontaktirao je policiju, a ekipa Hitne pomoći je izašla na lice mjesta, zbrinula devojčicu i prevezla je na odjel Pedijatrije kragujevačkog Univerzitetskog kliničkog centra.

Iz Policijske uprave Kragujevac su za RTS priopćili da je o svemu obavješteno Osnovno javno tužiteljstvo i da je dalje postupanje u tom slučaju u nadležnosti Centra za socijalni rad "Solidarnost".

Iz Centra "Solidarnost" su priopćili da je dijete smješteno u urgentnu hraniteljsku obitelj i dobrog je zdravstvenog stanja. Naglašavaju da će u nastavku rada na ovom slučaju poduzeti sve neophodne mjere iz svoje nadležnosti, u najboljem interesu djeteta. 

Kako RTS neslužbeno doznaje, nadležne službe su identificirale majku djeteta, koja je, navodno, ostavila djevojčicu ocu ispred zgrade u kojoj živi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije