OPSJEDNUT SEKSOM

Iskopana snimka u kojoj Trump komentira grudi i guzu vlastite kćeri

OPSJEDNUT SEKSOM
09.10.2016.
u 21:27

Najveći skandal u predsjedničkoj kampanji Donalda Trumpa još nije gotov – nakon snimke iz 2005. godine u kojima se hvali seksualnim napastovanjem, u javnost su izašle nove snimke više njegovih intervjua u zadnje 23 godine.

U snimkama razgovora sa slavnim radio-voditeljem Howardom Sternom iz 2000. godine, koje je objavio CNN, naklonjen američkoj Demokratskoj stranci, Trump kaže kako ga “nije briga” zadovolji li ženu s kojom spava, da je “rok trajanja” žena s kojima je u vezi 35 godina. Otrkiva i da je probao seks utroje. 

 

“Nismo li svi? Jesmo li mala djeca”, odgovorio je Sternu na pitanje o seksu u troje.

Trump je opisao i kako je na natjecanjima Miss Universe često znao upasti u svlačionicu među gole natjecateljice.

Sa Sternom je razgovarao i o tome je li mogao spavati s princezom Dianom, bi li ostao sa svojom ženom da je unakažena u prometnoj nesreći i ima li njegova kći Ivanka umjetne grudi.

“Zapravo je uvijek bila vrlo bujna”, komentarao je Trump njen izgled.

“Zapravo, mislim da je sasvim u redu nazvati je ‘dobrom pi**om'”, dodao je.

U jednoj emisiji u razgovor se uključila i njegova supruga Melania, koja je rekla da se ona i Donald “nevjerojatno seksaju jednom dnevno, nekad i češće”.

Seks, seks i… još malo seksa

Seks je inače česta tema Sternovih emisija. Dobar dio njegovih intervjua sastoji se od ispitivanja gostiju o njihovom seksualnom životu i fantazijama, a u Trumpu je našao više nego voljnog sugovornika, piše Washington Post.

Trump je odbio odgovoriti na pitanje o seksu s kandidatkinjama za Miss Uuniverse, koji je donedavno bio u njegovom vlasništvu.

Trump je 1993. godine rekao da je bio vjeran svojoj bivšoj ženi mnogo godina, dok nije shvatio da njihov brak neće opstati.

Na pitanje o dobi žena s kojima je spavao, rekao je da je idealna dob 30 godina, ali da nema neku posebnu granicu, osim kad su u pitanju maloljetnice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?