SVI "LAJKAJU"

Hrvatska predsjednica slavi rođendan, objavila je fotografiju koja je oduševila sve

Kolinda Grabar-Kitarović/Facebook/Privatan album
29.04.2018.
u 18:17

Hvala, mama! Hvala, tata!, napisala je predsjednica i prikupila preko 10 tisuća "lajkova" i mnoštvo komentara, a za promjenu, ovaj put se ispod fotografije nisu razvile rasprave o političkim temama kao inače

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u  nedjelju slavi 50. rođendan, a bila je to sjajna prilika za novu fotografiju na Facebooku. 

Grabar-Kitarović se fotografiji nalazi u društvu svojih roditelja, Branka i Dubravke Grabar, a ispod se nalazi zahvala.

- Hvala, mama! Hvala, tata!, napisala je predsjednica i prikupila preko 10 tisuća "lajkova" i mnoštvo komentara, a za promjenu, ovaj put se ispod fotografije nisu razvile rasprave o političkim temama kao inače.

Foto: Kolinda Grabar-Kitarović/Facebook/Privatan album

- Draga naša kraljice HRVATA sretan rođendan a vašim dragim roditeljima puno, puno hvala sto su podarili najljepše stvorenje hrvatskom narodu...., napisala je jedna korisnica, a drugi korisnik je nastavio s pohvalama predsjednici i roditeljima.

-Bravo Kolinda, bez obzira na tvoj uspjeh za dio njega su dobrim dijelom zaslužni i roditelji, a tvoja zahvalnost njima čini te još većom osobom, jako lijepo!, poručio je, a jedan od komentara koji je izazvao raspravu glasio je:

- Lijepo je ovo vidjeti, ali na žalost ima nas jako puno koji svoga roditelja nikada nisu vidjeli zahvaljujući partizanima, napisao je korisnik. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?