UŽAS NA KOLODVORU

Hrvata u Njemačkoj zakačio vlak i vukao ga nekoliko metara, svi su ostali u šoku

kolodvor
Pixabay/ilustracija
07.07.2023.
u 07:31

Hrvatski državljanin prvo je sjeo na rub perona. Zaposlenik Deutsche Bahna razgovarao je s njim osobom i zamolio ga da odmah napusti opasno područje

U subotu, 1. srpnja 2023., oko 19.40 sati, službenik Njemačke željeznice (Deutsche Bahn) obavijestio je Inspektorat savezne policije Magdeburga (Saska-Anhalt) o nesreći na peronu dva na glavnom kolodvoru u Magdeburgu. Na mjesto događaja odmah je izašla patrola koja je obaviještena, a naknadne policijske mjere podržale su i ostale hitne službe, rečeno je iz policije.

Prema prvim saznanjima, hrvatski državljanin prvo je sjeo na rub perona i klatio se po pruzi. Zaposlenik Deutsche Bahna razgovarao je s njim osobom i zamolio ga da odmah napusti opasno područje. Odjednom je 42-godišnjak skočio na tračnice te se ponovnim skokom pokušao vratiti na peron prije nego je nadolazeći vlak ušao u željeznički kolodvor, javlja Fenix Magazin.

Međutim, izgubio je ravnotežu, i pao između perona i vlaka. Vlak ga je zakačio i vukao ga nekoliko metara. Hrabri putnici su se snašli u situaciji i izvukli tog čovjeka iz opasne zone. Bio je pri svijesti i reagirao je.

Savezni policajci koji su stigli na mjesto događaja odmah su pozvali Hitnu pomoć.

Nakon ukazane prve pomoći, ozlijeđeni muškarac je prebačen u obližnju bolnicu na daljnju medicinsku skrb. Savezna policija još jednom upozorava građane da su ovakve neodgovorne radnje opasne po život.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije