inovativni odjevni komad

Hlačice koje su zaludjele žene rješavaju jedan od njihovih vječnih problema

Foto: Twitter
1/2
22.02.2019.
u 08:11

Žene na Twitteru potpuno su poludjele za kreacijom koju je podijelila korisnica Liz Nicole iz Floride. Riječ je o kratkim hlačicama na koje je našivena torbica koja ima tri manja džepa od prozirnog plastičnog materijala, u koje je pohranila novac, naočale i šminku.

Njezin inovativni odjevni komad podijelile su 43 tisuće korisnika Twittera, a žene su se složile kako je ovo sjajan način za rješenje "vječnog" problema, odnosno nošenja sitnica koje se lako zagube, prenosi Index.hr. 

Posebno su oduševljene ljubiteljice festivala jer im ove hlačice mogu olakšati uživanje na njima s obzirom na to da više neće morati nositi ruksake i torbice koji im smetaju prilikom plesanja. "Milijunska ideja za festivale", komentirala je jedna korisnica.

Kako je uz fotografiju hlačica u opis napisala "Moja majka je to napravila", Liz je ubrzo primila brojne upite djevojaka koje žele da im njezina majka napravi sličan par. No Liz im je poručila da je ''Moja mama je to napravila'' ime brenda čiji je dizajner Nyree Leckenby.

"Zbog vas su moje kratke hlače postale viralne! Volim vas, ekipa", komentirao je spomenuti brend Lizinu objavu na svom Instagram profilu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?