VELIKO FINALE

Gospodarstvenica godine po izboru žirija je Martina Dalić, a gospodarski događaj ulazak Hrvatske u eurozonu

Davor Puklavec/PIXSELL
04.12.2023.
u 20:52

Među gospodarstvenicima ove su godine nominirani Martina Dalić, Pavao Vujnovac, Gordan Kolak, Albert Gajšak te Vjekoslav Majetić

U Smaragdnoj dvorani zagrebačkog hotela Esplanade večeras se proglašavaju najbolji gospodarstvenici i najznačajniji gospodarski događaji godine. Finale je to osmog po redu izbora kojeg tradicionalno organiziraju Večernji list i Poslovni dnevnik, a u kojem najbolje biraju stručni žiri i naši čitatelji.

- Proglašen je Gospodarstvenik godine po izboru čitatelja! Nagrada je pripala Vjekoslavu Majetiću, osnivaču i predsjedniku Uprave kompanije DOK-ING! Nagradu je uručio prošlogodišnji Gospodarstvenik godine i jedan od osnivača Spana Nikola Dujmović.

- Nakon Gospodarstvenika godine po izboru čitatelja, poznat je i Gospodarstvenik godine po izboru žirija! Nagrada odlazi predsjednici Uprave Podravke Martini Dalić, a uručila ju je izvršna direktorica Večernjeg lista Ivana Krajinović

-  Nagradu za Gospodarstvenog događaja godine po izboru čitatelja je dovršetak projekta INTEGRA riječke farmaceutske kompanije Jadran – galenski laboratorij! Nagradu je uručio glavni urednik Dražen Klarić.

- Gospodarski događaj godine po izboru žirija je pripao ulazak u eurozonu. Nagradu je preuzeo premijer Andrej Plenković, a uručio ju je zamjenik glavnog urednika Večernjeg lista Mislav Šimatović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije