Proživljava najsretnije trenutke

FOTO/VIDEO: Trudna Hana Huljić ne miruje, pogledajte kako provodi dane uoči vjenčanja

13.02.2022.
u 12:00

Najmlađa članica glazbene obitelji Huljić proživljava svoje najsretnije trenutke. U slatkom je iščekivanju prinove sa splitskim pjevačem Petrom Grašom, a svaki njezin korak se posljednjih mjeseci prati s posebnom pažnjom. Mlada glazbenica je osim privatnog ispunjenja posvećena i svojoj karijeri. U ponedjeljak je tako na svom Instagramu stavila najavu koja je oduševila njezine pratitelje, a sada je otkriveno o čemu je riječ, piše tportal.hr. 

Hana Huljić nedavno je najavila novu pjesmu, a nestrpljenju njezinih obožavatelja je gotovo došao kraj. Pod umjetničkim imenom Hana Who objavila je svoju petu kantautorsku pjesmu pod nazivom 'Colours'.

Osim Hane, na pjesmi je radio Ivan Pešut u ulozi aranžera. Samozatajna i talentirana skladateljica i dalje stvara na engleskom jeziku, što je dokazala u prijašnjim pjesmama. Pisanje pop pjesama poput pjesme 'Colours' odmor joj je za dušu, a voli u njih unijeti pomalo drukčiji zvuk i melodije.

'Engleske verzije svojih pjesama objavljujem pod umjetničkim imenom Hana Who. Uživam raditi na tim svojim pjesmama i pišem ih bez pritiska, iako bi mi bilo drago kada bi se neki strani producent zapitao 'Who is Hana Who?' našalila se glazbenica.

Izvor: Društvene mreže

Videospot je također već snimljen i to u slovenskom dvorcu Zemono. Prilikom rada na pjesmi, Hana ima ideju o njegovoj atmosferi, a često i sama izrađuje rekvizite. 'Za ovaj spot znala sam da ne želim konkretnu radnju, nego lijepe kadrove, ovaj put pomalo mračne, u stilu Tima Burtona. Znala sam i kakav kostim želim, u prozračnom gotik stilu. Tu ideju je studio Arileo, s kojim surađujem već petnaest godina, uspio realizirati', objasnila je.

Podsjetimo, prethodne godine bila je ponajviše zaokupljena oko projekta 'Pop Misa Mediterana', projekta Tončija Huljića, u kojem je Hana doprinijela ponajprije skladateljskim umijećem, a skladala je, orkestrirala i otpjevala kao solo sopran samostalnu dužu skladbu, koja se izvodi u sklopu koncerta uz misu, pod nazivom 'Dies Irae'.

Hana Huljić

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

'Kako sam diplomirala kompoziciju na Glazbenoj akademiji, puno vremena provodim na orkestriranju skladbi, a najviše me ispunjava pisati svoje, poput 'Dies Irae' za orkestar i zbor. Sretna sam što je projekt 'Pop Mise Mediterana' pobudio velik interes kod nas i u inozemstvu, stoga nas, nakon što popuste mjere, očekuje promotivna turneja čiji je početak zakazan koncertom u Lisinskom 20. travnja', pojasnila je Hana.

Sa svjetski priznatim pijanistom Maksimom Mrvicom proputovala je Kinu, gostujući na četiri turneje kao solo vokal, dok je nakon tri dječje predstave Mire Gavrana, za koje je pisala glazbu i tekstove, s majkom Vjekoslavom počela raditi na novom projektu za djecu, na kojem će uglazbiti njene priče i bajke. Svojevremeno je za komični mjuzikl 'Žuta minuta' također pisala glazbu uz brata Ivana i tatu Tončija. Privlači je svijet filmske glazbe i, pored kantautorskih pjesama, to je put kojim želi ići.

Inače, Hana s Petrom Grašom očekuje prinovu, a ovog bi se mjeseca trebali vjenčati u Splitu. Vjenčanicu će izraditi splitski dizajneri Jurica Pirić i njegova supruga Marija, vlasnici brenda Arileo. Navodno će Dino Rađa Petru biti kum dok će Hanina kuma biti njezina najbolja prijateljica Domenica Žuvela.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije