'vodeno čudovište'

FOTO Snimljeno "misteriozno stvorenje" dugo 20 metara

Pixsabay
13.11.2023.
u 17:33

Na društvenim mrežama kruže snimke “vodenog čudovišta” koje je snimljeno nadomak hidroelektrane u kineskoj provinciji Hubei.

Žitelji ovog kraja, koji su promatrali nesvakidašnju scenu, ostali su zbunjeni. Tvrde da je stvorenje dugo oko 20 metara te da se “kretalo kao zmija”.

Kadrovi su zabilježeni u rijeci Yangtze, a profesorica Wang Cun-Fang s lokalnog Poljoprivrednog sveučilišta vjeruje da ima objašnjenje.

“Ne mogu reći što je točno, jer je samo dio isplivao na površinu. Trebalo bi biti neka vrsta gmizavca, a vjerojatno vodena zmija", rekla je.

S druge strane, pojedini svjedoci vjeruju da je "stvorenje" zapravo gomila gnojiva, bačenog u rijeku.

“Vjerojatno je riječ o automobilskim gumama koje se stavljaju na čamce i umotavaju u platno”, kazali su lokalnim medijima.

Ipak, više je onih koji smatraju da je riječ o živom, nepoznatom biću, prenosi Mirror.

“U početku sam mislio da promatram jato riba, ali to je bilo jedno, dugačko stvorenje srebrne boje. Kretalo se prilično brzo“, kazao je slučajni prolaznik, prenose Nezavisne.

Stručnjaci navode kako zbog loše kvalitete snimke nisu u mogućnosti precizno identificirati pojavu, prenosi Telegraf.rs.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?