policija na nogama

Europa u strahu od serijskog ubojice: Siluje i ubija djevojke

djevojke
Njemačka policija/Privatni album
26.01.2017.
u 19:46

U Njemačkoj su pronađene mrtve tri mlade žene. Jedna je djevojka napadnuta i teško ozlijeđena u Švicarskoj. Studentica iz Francuske ubijena je u Austriji. Djevojke su silovane

Policija se boji da Europom slobodno šeće serijski ubojica. Prošle godine policija u Njemačkoj našla je mrtvo tijelo Carolin Gruber (27) u mjestu Endingen am Kaiserstuhl. Kasnije su posumnjali da je isti ubojica ubio još dvije žene na jugu Njemačke te teško ranio jednu u Švicarskoj. Sada sumnjaju da je isti ubojica ubio još jednu djevojku - studenticu Lucile K. (20) 2014. godine u Austriji. 

Carolin Gruber je u studenom prošle godine otišla trčati. Mladu ženu našli su mrtvu na rubu šume. Bila je silovana. Policija vjeruje da je moguće kako je isti napadač silovao i ubio studenticu Mariju L. (19) mjesec dana ranije. Ona je ubijena 30 kilometara od Endingena, prenosi 24sata.hr. 

U istoj regiji 3. lipnja 2016. nestala je Isabelle Kellenberger (28). Njezino je mrtvo tijelo pronađeno 9. lipnja u Überlingenu. Tijelo je bilo samo u gaćicama i grudnjaku. Bilo je u lošem stanju pa su morali napraviti DNK analizu kako bi potvrdili da je to Isabelle. Policija je prvo sumnjala na samoubojstvo, ali nakon što je pronađena Carolin, roditelji mlade Isabelle tražili su od policije da detaljnije ispita slučaj. Sigurni su kažu, da im se kćer nije ubila.

Nakon ubojstva Carolin njemačkoj su se policiji obratili kolege iz Švicarske. Rekli su im da rade na slučaju koji podsjeća na ubojstva Marije i Carolin. U srpnju 2015. je djevojka (26) iz Emmena biciklirala.

Napadač ju je srušio na pod i silovao. Preživjela je, ali je bila teško ozlijeđena. Ostala je paralizirana. Emmen se nalazi 150 kilometara zračne linije od Freiburga gdje je pronađena Marija. 

Bild piše kako policija sada sumnja da je isti ubojica možda napao još jednu djevojku. Riječ je studentici iz Francuske Lucile K. (20) koja je ubijena 12. siječnja 2014. godine u Kufsteinu u Austriji. Lucile je oko ponoći sama šetala uz rijeku Inn. Napadač ju je ubio željenom šipkom. Djevojka je također silovana.

Unatoč intenzivnoj potrazi za ubojicom, policija u Austriji slučaj još nije riješila. Sada su pronašli dokaze koji se poklapaju u slučaju Lucile i Carolin. Pretpostavlja se da je i Carolin ubijena željeznom šipkom.

Policije Austrije i Njemačke rekle su da surađuju i nadaju se da će uskoro naći ubojicu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?