Mogu spavati do četiri osobe

Engleski farmer preuredio stari kombajn Massey Ferguson u kuću za odmor

09.04.2024.
u 18:11

Engleski farmer Will Roughton svoj je stari kombajn Massey Ferguson 860 preuredio u neobičnu kuću za odmor. U njemu mogu spavati do četiri osobe za 120 eura po noćenju.

Ovaj 46-godišnji farmer proveo je četiri mjeseca u restauraciji stroja koji je kupio za 5000 funti (5830 eura), a dodatno je uložio 17 tisuća eura.

Ima i podno grijanje

Prvo je iz njega izvadio sve radne dijelove, a onda izolirao "zidove" i ugradio podno grijanje. Zanimljivo, motor je ostavio kako bi ga mogao poslije odvesti do kampa gdje je i smješten, navodi Daily Mail.

Dao mu je ime Kaleb, opremio ga krevetima, kuhinjskim elementima, hladnjakom, tosterom, štednjakom, posuđem i svime onime što jedan smještaj treba pružiti.

Također ga je ukrasio namještajem, uključujući veliki krevet, kuhinjski pult, stubište i hladnjak.

Dekorirao ga je predmetima inspiriranim poljoprivredom, a ispred njega je osiguran i prostor za roštiljanje s pogledom na jezero.

Roughton je rekao kako je pretvorba ponekad bila težak posao, osobito kad je vrijeme bilo loše, ali nakon četiri mjeseca napornog rada preobrazba je bila uspješna.

Njegov se kamp nalazi u blizini nekadašnjeg poligona Kraljevskog ratnog zrakoplovstva u Skegnessu, Lincolnshire.

Za 120 funti po noći do četiri gosta mogu ostati u kombajnu, ali moraju koristiti zajednički blok ako žele ići na zahod ili se tuširati.

Kazao je: "Imamo mješovitu skupinu gostiju. Imali smo mnogo parova koji su dolazili i ostajali, kao i obitelji. Rekao je da su ga kombajn i cijena obnove ukupno koštali oko 20.000 funti. Osim kombajna, na sličan način je uredio i tenk, vojno sanitetsko vozilo, zrakoplov te helikopter.

Na Bookingu ima prilično visoku ocjenu, 9,8.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?