MESO U TOSTERU

Društvenim mrežama širi se opasan trend, vatrogasci upozorili: Ne činite to kod kuće

Tik Tok
18.11.2022.
u 17:16

- Podsjećamo ljude da električne uređaje koriste samo za njihovu namjenu. Nemojte peći odreske u tosteru - upozorili su.

Mnogo prašine podigao je video objavljen na TikToku u kojem jedna korisnica demonstrira kako mesni odrezak ispeći u tosteru.

Britanski vatrogasci odmah su izdali hitno upozorenje jer se spomenuti 'trik' brzo proširio društvenim mrežama i mnogi su ga odlučili isprobati.

Trik je u tome što ljudi koriste toster za pečenje odreska umetanjem ploške mesa na mjesto gdje inače ide kruh, a Amerikanka Juliette koja je objavila video, navela je da priprema goveđi odrezak za svog dečka.

 

@itsmeju1iette Cooking steak for my boyfriend ❤️🥩 #foryou #cooking #chef ♬ It's Beginning to Look a Lot Like Christmas - Perry Como & The Fontane Sisters - 🎄🎄🎄

 

Vatrogasci su pozivali gledatelje spomenutog videa, kojeg su već vidjeli milijuni ljudi, da ga ne isprobavaju kod kuće jer bi to moglo dovesti do izbijanja požara.

- Podsjećamo ljude da električne uređaje koriste samo za njihovu namjenu. Nemojte peći odreske u tosteru - upozorili su.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije