IZ PREDOSTROŽNOSTI

dm BiH u svojoj ponudi nema dmBio proteinski smoothie koji je povučen s drugih tržišta

08.08.2022.
u 17:04

Jučer je objavljena vijest da je kompanija dm povuklo proizvod (dmBio proteinski smoothie) jer se ne može isključiti mogućnost da proizvod sadrži tragove kikirikija, sezama i drugih orašastih plodova što nije istaknuto na deklaraciji proizvoda.  Proizvod je povučen iz trgovina dm Hrvatska,  dok dm u BiH ovaj proizvod uopće nema u svojoj ponudi. Iz dm u BiH oglasili su se priopćenjem koje prenosimo u cijelosti.

"Ovim putem objavještavamo javnost i dm kupce da dm BiH u svojoj ponudi nema proizvod dmBio proteinski smoothie, 250 ml, koji je povučen s tržišta pojedinih dm zemalja.

S ciljem osiguravanja najviše razine sigurnosti proizvoda i kupaca, dm u Njemačkoj i drugim zemljama koje su proizvod imale u svojoj ponudi, povukao je dmBio proteinski smoothie jer se ne može isključiti mogućnost da proizvod sadrži tragove kikirikija, sezama i drugih orašastih plodova što nije istaknuto na deklaraciji proizvoda", stoji u priopćenju.

Ključne riječi
dm

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije