šokantno

Djevojčica od 11 godina rodila bebu, zlostavljao je rođak

zlostavljanje
19.02.2020.
u 17:14

Užasna zlodjela 17-godišnjeg tinejdžera iz Sent Luisa u američkoj saveznoj državi Misuri otkrivena su slučajno. Osoblje bolnice obavijestilo je policiju nakon što je njegov otac u utorak prošli tjedan donio novorođenče u bolnicu i servirao im nevjerojatnu priču. 

Francisco Javier Gonzalez rekao im je kako mu je netko ostavio bebu ispred ulaznih vrata. Dijete je još imalo pupčanu vrpcu i bilo je hipotermično. Kad mu je policija istog dana pokucala na vrata, Amerikanac je ispričao istinu. Otac djeteta je njegov sin Norvin Leonidas Lopez Cante (17), a majka 11-godišnja djevojčica iz susjedstva.

Francisko je, međutim, odlučno poricao da je znao za seksualno zlostavljanje djevojčice i trudnoću. Sve je, navodno, saznao tek kad je djevojčica rodila, prenosi Avaz. 

Kasnije, prilikom saslušanja, Norvin je priznao da je godinu, oko dva puta tjednu, ukupno gotovo 100 puta, silovao djevojčicu, s kojom je u srodstvu i koja je rodila u kadi. I otac i sin su uhićeni i nalaze se u pritvoru.

Protiv tinejdžera je podignuta optužnica zbog teškog seksualnog zlostavljanja, silovanja i incesta. Njegovom ocu prijeti pokretanje postupka zbog ugrožavanja sigurnosti djeteta. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije