STRAVIČAN SLUČAJ

Dječaka nestalog 1991. na Kosu ubio je bager!

STRAVIČAN SLUČAJ
HANDOUT/AFP
18.10.2016.
u 11:53

Kerry Needham je potvrdila policiji da se njezin sinčić igrao s pronađenim autićem na dan kad je nestao, prenosi Net.hr

Policija je kazala majci Bena Needhama da je njezin sinčić mrtav nakon što su iz zemlje iskopali Matchbox autić s kojim se igrao na dan svog nestanka na grčkom otoku Kosu davne 1991. godine. Istražitelji tvrde da je maleni dječak stradao nesretnim slučajem kad ga je bagerom pregazio građevinar Konstantinos “Dino” Barkas, koji je preminuo prošle godine.

Auto igračka iskopana je u subotu u blizini kuće u kojoj je britanska obitelj odsjela 1991. godine. Majka Kerry (43) je potvrdila da se njezin 21-mjesečni sinčić igrao njime na dan nestanka.

Istražitelji vjeruju da je tijelo malenog Bena tajno pokopano na drugoj lokaciji. Trotjedno iskapanje područja gdje je pronađen autić je zaustavljeno, a istraga je otvorena za nove informacije.

Obitelj iz Sheffielda kaže da će nastaviti potragu za tijelom.

GREECE-BRITAIN-POLICE-SEARCH-NEEDHAM

‘Ne mogu reći zbogom dok ne znam gdje je točno’

“Želi iskopati cijeli otok da ga pronađem. Ne mogu reći zbogom dok ne znam gdje je točno”, rekla je majka Kerry za Daily Mirror, dodavši da su nova saznanja o slučaju samo potvrdila teoriju.

GREECE-BRITAIN-POLICE-SEARCH-NEEDHAM

“Jedan je čovjek odnio tajnu sa sobom u grob. Policija vjeruje u to. Sada imaju dovoljno informacija da znaju što se dogodilo. O svemu je progovorio jedan tinejdžer koji je radio za Dinu. Doznao je za Bena i nekoliko puta za njega upitao Dinu, a ovaj mu je konačno priznao istinu 2012. godine riječima: Ne znam posve sigurno, ali moguće je!”, kaže majka Kerry.

“Nadam se da gori u paklu!”, kaže Kerry za ubojicu svog sinčića.

Ben je posljednji put viđen u blizini kuće u srpnju 1991. godine kad je imao svega 21 mjesec. Kuću su renovirali njegovi djed i baka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?