ISIS-ovi hakeri napali site centralnog zapovjedništva

"Čuvajte se američki vojnici mi dolazimo"

hz
13.01.2015.
u 10:01

Profil američkog centralnog zapovjedništva u Floridi na društvenim mrežama napadnut je od strane, kako se to čini, IDIL-ovih hakera. Na napadnutim stranicama postavljenje su prijeteće poruke protiv američkih trupa, njihovih obitelji, a zanimljivo je i to da su javno objavili adrese američkih generala sa činom četiri zvjezdice. Cyber napad počeo je u ranim jutarnjim satima u ponedjeljak porukom objavljenom na CentComovom Twitter profilu u kojoj stoji "U ime Allaha najvećega i nalmilostivijega Cyberkalifat nastavlja svoj Cyberdžihad. Također su uspjeli izmjeniti naslovnu fotografiju pomenutog Twitter računa na kojoj se sada nalazi maskirani borac IDIL-a s natpisom "Volim IDIL".
To nije jedini upad, također na YOUTUBE kanalu CentComa uploadirani su propagandni videozapisi IDIL-a. Jedan od najozbiljnijih prijetećih postova na twitter profilu kaže: Američki vojnic, mi dolazimo, čuvajte se, ISIS.Mi se nećemo zaustaviti. Znamo sve o Vama, Vašim ženama i djeci".Službeni Pentagon je potvrdio smetnje u radu Twitter profila i službenog YOUTUBE kanala CentComa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?