SLAVNI NESSIE

Čudovište iz Loch Nessa uočeno čak 2 puta u 5 dana

Silvia Kusidlo/DPA/PIXSELL
06.03.2019.
u 21:12

Lisa je fotografirala crni predmet u obliku slova L kako viri iz vode, što se može uzeti kao glava i vrat slavnog čudovišta

Čudovište iz Loch Nessa navodno je uočeno dva puta u pet dana protekle veljače. Tajanstvenu zvijer najprije je uočila i fotografirala žena iz Manchestera 23. veljače. 30-godišnja Lisa Brennan i njezin partner, 37-godišnji Danny, vozili su se blizu dvorca Urquhart kada su prvi put u veljači vidjeli čudovište. 

Lisa je fotografirala crni predmet u obliku slova L kako viri iz vode, što se može uzeti kao glava i vrat slavnog čudovišta. Rekla je da je objekt nestao ubrzo nakon što je snimila fotografiju koju je objavio Mirror. 

- Vozili smo se oko jezera i kada smo stigli do zaljeva Urquhart, neposredno prije dvorca, uočila sam tamni objekt visok oko tri i pol metra iznad površine vode- kazala je Lisa. Nakon toga je 27. veljače lovac iz Irske, Eoin O' Faodhagain, uočio čudovište na službenoj web-kameri.  

- Gledao sam web kameru nekih 20 minuta kada sam primijetio da se na kratko pojavio tamni objekt, te nakon toga nestao. Odmah sam znao da je riječ o Nessieu, a ne brodu ili nečem sličnom. Brodovi ne nestaju samo tako s ekrana, a nakon 20 minuta gledanja, Nessie se više nije pojavio- kazao je lovac. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?