SVIJETLA I PROZRAČNA

Cijelu je kuhinju preuredila samo za 65 KM: "Kakva transformacija, izgleda stvarno odlično!"

Foto: Privatna arhiva
11.02.2020.
u 08:12

Dugo je razmišljala o preuređenju kuhinje, ali uvijek je odustala zbog svoje dvoje djece. No odlučila je iskoristiti svoje vrijeme i napravila odličnu promjenu.

Pronalazak vremena i novaca za preuređenje kuće nije uvijek jednostavno, pogotovo ako imate obitelj i dodatne troškove. No ova majka uspjela je preurediti svoju staru i mračnu kuhinju u dva dana i to za samo oko 65 KM, prenosi mirror.co.uk. Kayleigh Ann Rose Withington preuredila je svoju kuhinju iz mračne, malene i zatrpane u veliku, svijetlu i prozračnu kuhinju.

Za preuređenje su joj bila potrebna samo dva dana, a promjenu je podijelila na svom Facebook profilu te oduševila mnoge korisnike na društvenim mrežama.

Svoju kuhinju odlučila je obojati cijelu u bijelo: "Ljepše je kada je sve svjetlije i prozračno."

Nekadašnje pločice na podu zamijenila je drvetom koje je pronašla na tavanu roditelja svog supruga te ih je obojala u bijelo. Sve što je trebala napraviti je obojati pod i ormariće te je kuhinja odmah izgledala novo.

Rekla je: "Za pod i pločice iskoristila sam bijelu boju, ormarići su obojani bijelom krednom bojom i to je sve!"

Nakon što je fotografiju podijelila i na svom Instagram profilu, oduševila je ljude i dobila puno komentara na odličnu transformaciju.

Jedna korisnica je napisala: "Odličan posao, ovakvi su i moji ciljevi za kuhinju. Zbog tebe želim otići obojati cijelu kuću u bijelo".

"Kakva trasnformacija! Izgleda stvarno odlično", napisala je druga korisnica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?