nakon izvješća

Britanski ministar pod istragom zbog seksualnog uznemiravanja tajnice

29.10.2017.
u 19:52

Britanska premijerka Theresa May naredila je provođenje istrage nakon izvještaja da je jedan od njenih ministara tražio od svoje tajnice da mu kupi seksualna pomagla, javlja Reuters.

Mark Garnier, zamjenik u ministarstvu trgovine tražio je od Caroline Edmondson da mu kupi seksualna pomagala te ju je nazivao “sugar tits”, objavio je „Mail on Sunday“. Garnier je u izjavi pojasnio da je to rekao „tijekom opuštenog razgovora o televizijskoj emisiji“ te da je „zahtjev da mu kupi igračke“ bio samo šala.

Edmondson je, s druge stranke odbacila njegovu verziju incidenata, tvrdeći da se nije radilo o šali.

Izvještaj je objavljen nakon što je glasnogovornica premijerke May izjavila da je svako seksualno uznemiravanja apsolutno neprihvatljivo te da bi se svaki ministar, u takvom slučaju suočio s „ozbiljnim akcijama“.

Komentar je uslijedio nakon što su objavljene informacije o čestom seksualnom zlostavljanju i uznemiravanju u Parlamentu Europske unije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?