nastavlja se istraga

Britanska policija tvrdi da ima posla s terorističkom mrežom

24.05.2017.
u 18:14

Glavni osumnjičeni u terorističkom napadu na Manchester Arenu, Salman Abedi (22), postavio je torbu s bombom u predvorju dvorane kratko prije nego li je bomba eksplodirala ubivši 22 osobe

Britanska policija istražuje terorističku mrežu u svojoj istrazi vezanoj uz teroristički samoubilački napad u Manchesteru, izjavio je u danas načelnik manchesterske policije potvrdivši da bombaš samoubojica najvjerojatnije nije djelovao sam.   

"Mislim  da je posve jasno da se naša istraga odnosi na terorističku mrežu", kazao je Ian Hopkins novinarima. "Istraga se nastavlja. Opsežne istražne radnje i aktivnosti su u tijeku diljem šireg područja Manchestera", kazao je Hopkins dodavši da su četiri osobe trenutačno u pritvoru u okviru istrage.

Glavni osumnjičeni u terorističkom napadu na Manchester Arenu, Salman Abedi (22), postavio je torbu s bombom u predvorju dvorane kratko prije nego li je bomba eksplodirala ubivši 22 osobe, objavio je u srijedu list "The Times".

"On je u ponedjeljak navečer ostavio torbu na pod predvorja Manchester Arene nekoliko trenutaka prije detonacije", navodi list pozivajući se na snimke CCTV-a koje je otkrila policija. Po pisanju lista, Abedijev prijatelj posvjedočio je da se Abedi, koji je također poginuo u eksploziji, vratio u Britaniju iz Libije samo nekoliko dana prije napada. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije