ŠKORO UZVRATIO VUČIĆU:

Bolje biti 'pjevač ili bilo što već' nego dostavljač kod ratnog zločinca

Miroslav Škoro
Danijel Berković/Pixsell
25.09.2019.
u 11:22

Dovoljno je pogledati činjenice iz prošlosti, a među njima i fotografije. One uvijek govore više od tisuću riječi, napisao je Škoro i objavio fotografiju

Nakon što je srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić prokomentirao poruke hrvatskog predsjedničkog kandidata Miroslava Škore o prošlosti i budućnosti te tom prilikom rekao kako 'tom pjevaču ili što li je već', želi poručiti da pročita knjige iz psihologije, stigao je i odgovor Miroslava Škore.

"Čujem da mi je 'veliki državnik' Vučić poručio kao 'pjevaču ili što li već' da pročitam knjige iz psihologije, u kojima ću vidjeti da 'o budućnosti uvijek pričaju oni kojima je prošlost čista, a inače o budućnosti najmanje pričaju i na prošlost se vraćaju oni kojima je savjest nemirna i koji imaju nešto za oprati iz prošlosti.

Foto: Facebook/Miroslav Škoro

Meni ne trebaju knjige iz psihologije da bih analizirao Vučića. Dovoljno je pogledati činjenice iz prošlosti, a među njima i fotografije. One uvijek govore više od tisuću riječi. A zaključak koji se nakon ove fotografije nameće, samo je jedan – bolje biti 'pjevač ili bilo što već' nego dostavljač kod ratnog zločinca", napisao je Škoro.

Podsjetimo, Vučić je Škori poručio da pročita knjige iz psihologije i vidjet će da "o budućnosti uvijek pričaju oni kojima je prošlost čista, a inače o budućnosti najmanje pričaju i na prošlost se vraćaju oni kojima je savjest nemirna i koji imaju nešto za oprati iz prošlosti".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?