Naslovnica Svijet

Bila je klinički mrtva 27 minuta, a kada se vratila u život odmah je ovo napisala

Tina Hines dobila je srčani zastoj prije nego što je krenula na planinarenje u Phoenix u američkoj saveznoj državi Arizoni sa svojim suprugom Brianom prošle veljače
25. lipnja 2019. u 18:44 0 komentara 1924 prikaza
Foto: Getty Images

Majka četvero djece koja je bila klinički mrtva čak 27 minuta tvrdi kako je 'raj stvaran'. Kada se vratila u život, prvo je tražila papir i olovku te je napisala 'It's real' (stvaran je). 

 | Autor : Facebook/Tina Hines Foto: Facebook/Tina Hines

Tina Hines dobila je srčani zastoj prije nego što je krenula na planinarenje u Phoenix u američkoj saveznoj državi Arizoni sa svojim suprugom Brianom prošle veljače. Srušila se na pod, no došla je svijesti pa je opet pala u nesvijest prije nego su bolničari stigli. Do bolnice su je oživljavali čak šest puta, a čak 27 minuta bila je klinički mrtva, rekla je njezina obitelj, piše Metro. 

Opisujući što je tada vidjela kazala je kako je bilo 'jako stvarno, boje su bile tako živahne'. 

Rekla je i kako je vidjela lik Isusa koji je stajao ispred crnih vrata sa žutim svijetlom iznad glave. Njezinu nećakinju Madie Johnson priča je toliko dirnula da je na ruku tetovirala što je Tina napisala kada se vratila u život.

– Njezina priča je toliko stvarna da bi je bilo šteta ne podijeliti. Meni je dala jače povjerenje u vjeru koja često prolazi nezapaženo – objavila je ona na Instagramu. 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.