nesreca u sad

Beba preživjela 14 sati u autu u hladnoj rijeci, majka je umrla

beba
09.03.2015.
u 10:17

SPASILA JU SJEDALICA: Automobil je bio na krovu u hladnoj rijeci, a beba je visjela naopako iz svoje sjedalice iznad vode. Sada je u bolnici i stabilno je

Djevojčica stara 18 mjeseci preživjela je 14 sati u autu koji je sletio s ceste u rijeku Spanish Fork kod istoimenog grada u saveznoj državi Utah. Automobil je bio na krovu u hladnoj rijeci, a beba je visjela naopako iz svoje sjedalice iznad vode. Majka Lynn Groesbeck (25), koja je vozila automobil, nije preživjala nesreću, piše Daily News. Pronašao ih je ribar koji je pozvao pomoć, a bebu su iz auta izvlačila tri policajca i četiri vatrogasca prenose strani mediji. Beba je hitno prevezena u bolnicu i sada je stabilno. Policajci i vatrogasci su nakon akcije spašavanja također hospitalizirani zbog pothlađivanja.Policija smatra da je auto probio betonsku barijeru na mostu i sletio u rijeku u petak navečer  oko 22.30 sati, dok je ribar auto pronašao u subotu oko 12.30 sati. Za sada ne žele otkrivati nikakve detalje nesreće.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije