NEZGODNO

Američki mediji pišu o novom Bidenovom gafu. Fotografi snimili sadržaj...

joe biden
KEVIN LAMARQUE/REUTERS
24.06.2022.
u 12:46

Glasine o tome da američki predsjednik Joe Biden s pamćenjem sigurno 'neće utišati' događaj koji su u Bijeloj kući zabilježili fotoreporteri. Biden je snimljen kako drži u rukama karticu s detaljnim uputama o tome kako se on treba ponašati i što reći na sastanku s vodećim ljudima iz energetskog sektora.

Na kartici za Bidena je pisalo da "mora ući u Roosevelt sobu i pozdraviti sudionike", potom je pisalo "Sjednite na svoje mjesto". Na natipkanoj karici je pisala uputa o tome održi kratki govor u trajanju od dvije minute, potom je na kartici pisalo uputstvo Bidenu da postavi pitanje predsjednici AFL-CIO-a Liz Shuler nakon čega se trebao zahvaliti sudionicima sastanka i napustiti ga, piše New York Post.

Biden je ranije već imao gaf s karticama kad mu je pomoćnik prošlog srpnja napisao na jednu od njih 'Gospodine, imate nešto na bradi' samo kako bi njegov šef okrenuo karticu tako da su je vidjeli i reporteri i fotografi.

Kao što je to bilo za očekivati, posljednji gaf koji su snimili fotoreporteri završio je u američkim medijima, a njegovi politički protivnici su ponovo postavili pitanje o intelektualnim i kognitivnim kapacitetima predsjednika Joea Bidena. Tijekom predsjedničke kampanje sad već bivši predsjednik Donald Trump u nekoliko navrata je otvoreno iznosio svoje sumnje o intelektualnim kapacitetima svojeg protivnika, a s druge strane i on sam je bio meta istih kritika.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije