ŠOKANTNA IZJAVA

Agent CIA-e tvrdi: "Blizance" nisu srušili zrakoplovi, nego nešto mnogo jezivije!

26.11.2017.
u 11:51

Bivši pilot CIA-e John Lear potpisao je priznanje da zgrade blizance u New Yorku nisu oborene tako što su zrakoplovi udarili u njih. Prema njegovom mišljenju, službena priča o tome da su dva zrakoplova oborila zgrade je "fizički nemoguća“, prenosi Kurir.

Pošto je ruski predsjednik Vladimir Putin prošle godine naveo da će objaviti satelitske fotografije koje dokazuju da su te zgrade uništene "kontroliranom eksplozijom", izgleda da će doći do opovrgavanja službenog izvješća povjerenstva za 11. rujna. 

Kako Kurir prenosi, pismeno priznanje je ozbiljna pravna stvar i važi za pravnu istinu ukoliko se ne pobije. Sada protivnici Learove teorije moraju predstaviti svoje dokaze ako žele pobiti njegovu izjavu.

Ukoliko to ne učine, vlada SAD će morati priznati da službeno izvješće povjerenstva za 11. rujna nije bio istinito. Morate uzeti u obzir da John Lear nije bilo koji pilot.

On je unuk osnivača Lirdžeta, Billa Leara. Umirovljeni je zračni kapetan i bivši pilot CIA koji je upravljao više od 100 različitih zrakoplova tijekom 40 godina aktivnog letenja. On ima više pilotskih certifikata nego bilo koji drugi certificirani pilot. On je letio u Aziji, Africi, istočnoj Europi i na Bliskom istoku.

Evo što je on napisao i potpisao u svom pismenom priznanju:

"Nijedan Boing 767 nije udario u Bliznace kao što vlasti i mediji lažno tvrde. Takav sudar je fizički nemoguć iz nekoliko razloga. U slučaju pravog udara, avion bi se počeo okretati kada bi njegov prednji dio udario u čelične stubove zgrade... Zatim bi došlo do odvajanja vertikalnog i horizontalnog repa aviona i njihovog padanja na zemlju. Motor aviona bi zadržao svoj oblik prilikom udara i bio bi pronađen među ostacima srušene kule... Nijedan Boing 767 ne može da ostvari brzinu od 810 km/h na visini od 300 metara iznad razine mora. Motor jednostavno ne može izdržati zapreminu gustog zraka pri tolikoj visini i brzini.
Dio trupa aviona sa 3-4 rupe na prozorima nije mogao preživjeti udar u čelični stup zgrade na brzini od 800 km/h. Mnogi dijelovi aviona su morali pasti na zemlju jer se nisu mogli probiti kroz masivne čelične stupove, uključujući tri jezgra motora ukupne težine 4,5 tone, koji nisu mogli nestati tek tako. Nemoguće je da je čitav avion tek tako nestao u sudaru“, kaže Lear.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar ivek
ivek
00:10 27.11.2017.

razumivo,,sve rezirano da se napadne cili svit i da se pljacka i krade..saudiska arabija krav muzara,,,tak je to jaci tlaci slabijeg,,,,,novi svitski poredak kardi dok mozes pljackaj i ubijaj,,al dodje svemu kraj kako radis tako ti se vrati

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije