BRČKO

Svećenik oslobođen svih optužbi za pedofiliju

pop
VL FOTO
01.10.2010.
u 09:21

U prosincu prošle godine Distrikt Brčko potresao je još jedan seksualni skandal kada su tri osobe uhićene zbog navođenja maloljetnica na prostituciju

Pravoslavni svećenik Slavko Maksimović iz Brčkog pravosnažno je oslobođen optužbe za bludne radnje nad maloljetnim djevojčicama Z. Đ. (14) i H. N. (16). Optužnica protiv Maksimovića podignuta je 12. ožujka 2009. Suđenje je bilo zatvoreno za javnost, a majka jedne od žrtava medijima je ispričala da je svećenik njezinu kćer pozvao u svoju vilu u Dvorovima kod Bijeljine, obećavši da će joj nabaviti školske knjige.

Međutim, ona je ustvrdila da je umjesto toga Maksimović bludničio nad djevojčicom. Majka je ispričala da je njezina kći nakon toga pala u tešku depresiju i da se u dva navrata pokušala ubiti. Nakon njenih medijskih istupa pojavila se i nova optužba na račun Slavka Maksimovića koju je izrekla 16-godišnja H. N. Svećenik je samo izjavio da su optužbe notorna glupost.

U prosincu prošle godine Distrikt Brčko potresao je još jedan seksualni skandal kada su tri osobe uhićene zbog navođenja maloljetnica na prostituciju, čije su spolne odnose snimali kamerama. Snimke tih pornouradaka bile su dostupne svim korisnicima interneta. Čim je slučaj otkriven, snimke su uklonjene s neta, a istražna tijela uspjela su na snimkama identificirati šest maloljetnica iz Brčkog, među kojima je bila i Z. Đ. koja je Maksimovića optužila za bludne radnje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?