Mostar

Svečano otvaranje Cinestara je 25. srpnja

Cinestar
05.07.2012.
u 13:59

CineStar Mostar bit će u potpunosti digitalizirano kino sa 5 dvorana ukupnog kapaciteta 700 sjedala

Svečano otvarenje CineStar-a Mostar, prvog multipleks CineStar-a u Bosni i Hercegovini, koji se nalazi u sklopu trgovačkog centra Mepas Mall u Mostaru bit će upriličeno 25. srpnja, a svoja vrata za sve posjetitelje otvorit će 26. srpnja.

Jedanaesti multipleks u lancu Blitz-CineStara, CineStar Mostar bit će u potpunosti digitalizirano kino sa 5 dvorana ukupnog kapaciteta 700 sjedala. Čak 3 dvorane bit će opremljene RealD 3D tehnologijom, a CineStar će i u Mostaru predstaviti svoju ultimativnu kino dvoranu, CineStar eXtreme s gigantskim platnom veličine 100 metara kvadratnih. U CineStaru Mostar prikazivat će se prosječno 150 novih filmskih naslova godišnje, a osim filmova posjetitelji će moći uživati i u alternativnim sadržajima poput live prijenosa koncerata, opera, baleta i sportskih događanja, objedinjenih pod nazivom Spektakli u CineStaru.

 Svi posjetitelji multipleksa CineStar Mostar imat će osiguran besplatan parking u trajanju od 3 sata. Za potpuni užitak gledanja filmova multipleksi CineStar osiguravaju komforne klimatizirane dvorane s wall to wall platnima i apsolutno najboljom svjetskom audio vizualnom tehnologijom koja uključuje Barco digitalne projektore, Doremi servere i RealD 3D tehnologiju. U mostarskom multipleksu od početka će biti ponuđen, među posjetiteljima vrlo popularan CineStar Loyalty program, koji nudi tri kartice za uštedu i razne pogodnosti -Studentsku i Senior karticu, ali i Stars Club 2xbonus karticu koja omogućava kupovinu ulaznica putem interneta te ispis ulaznice kući. Posjetitelji će moći uživati u širokom spektru CineStar usluga: ponoćnim i skrivenim premijerama, dječjim matinejama, proslavama rođendana te najsuvremenijim RealD 3D naočalama koje uključuju i dječje naočale malih dimenzija, čime tvrtka zadovoljava sve vrhunske svjetske standarde u branši.

Svaki multipleks funkcionira i kao event i konferencijski centar koji povezanošću video linkovima podržava konferencije od više tisuća ljudi, dok za škole i razrede postoji CineScool dan. Blitz-CineStar će u širenju mreže multipleksa do kraja 2012. uz CineStar Mostar otvoriti još 2 kina: multipleks u Slavonskom Brodu i veliki projekt u Splitu, multipleks s 11 dvorana u sklopu centra Mall of Split. Blitz-Cinestar je apsolutni lider u ponudi filmskih sadržaja u svojim kinima. Godišnje će se u CineStaru Mostar prikazati preko 150 novih filmskih naslova, s naglaskom da najveći svjetski hitovi u CineStar kina dolaze istovremeno kad i u svjetska. Takvu bogatu ponudu u multipleskima Cinestar osigurava suosnivač Blitz-CineStara i vodeći hrvatski filmski distributer, tvrtka Blitz film i video distribucija, koja je ekskluzivni zastupnik najvećih filmskih studija Warner Bros. Pictures International, United International Pictures - UIP (Universal, Paramount, DreamWorks) i 20th Century Fox, te surađuje s nezavisnim kompanijama i distributerima kao što su Icon Entertainment, Europa Corp, Lakeshore Entertainment, Morgan Creek International, Summit Entertainment, Pathe Distribution, Studio Canal /Canal-plus i Lionsgate. Blitz Film i video distribucija je ujedno i ekskluzivni video distributer kompanija Sony Pictures Home Entertainment, Paramount Home Entertainment Global, a division of Viacom Global, DreamWorks Animation Home Entertainment LLC i Dreamworks LLC.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?