IZBORNIK U AKCIJI

Sušić u Mostaru: Alen je prošao ispred mene, no nije me zapazio

Alen Halilović (1)
Dalibor Urukalović/Pixsell
31.01.2013.
u 22:23

- S Halilovićem ćemo još sigurno razgovarati. Sam neka odluči za koju reprezentaciju će igrati - kaže izbornik BiH

Izbornik reprezentacije BiH Safet Sušić gledao je u četvrtak prijateljski susret Zrinjskog i Dinama. Kaže da je stigao je poziv potpredsjednika NS BiH Ivana Beusa, a ne kako bi pogledao nekog ciljanog igrača, poput Alena Halilovića.

- Prošao je Alen ispred mene, ali nije me zapazio. Uhvatio sam ga za kapu, nije se obazirao jer nije mogao ni pretpostaviti da sam to baš ja - u šali je rekao BiH izbornik za sportsport.ba.

- Ima vremena. S Alenom ćemo još sigurno razgovarati. Sam neka odluči za koju reprezentaciju će igrati. U ovom trenutku on još uvijek nije igrač za seniorsku vrstu. Potrebno je određeno vrijeme i sazrijevanje u juniorskoj odnosno mladoj selekciji. Šta god on odlučio ja mu u nastavku karijere želim mnogo sreće.

Sušić je prokomentirao i remi Dinama i Zrinjskog (1:1).

- Dinamo me razočarao današnjom predstavom u Mostaru. Ipak, pripreme su u punom jeku i možda je lošoj igri doprinio i neupitni umor kod igrača. Zrinjski je odigrao izuzetno dobro, što se posebno odnosi na prvo poluvrijeme - dodao je Sušić.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?