DVOSTRUKO ZADOVOLJST

Šuker poručio Realu: Modriću treba vremena, budite strpljivi

Davor Šuker (1)
Daniel Kasap/Pixsell
09.03.2013.
u 11:48

- Raduje me što jedan od naših najboljih igrača igra u najboljoj momčadi svijeta.

Davor Šuker još je pod dojmom gola Luke Modrića Unitedu u Ligi prvaka. Predsjednik HNS-a ima razlog za dvostruko zadovoljstvo jer je realovac i Hrvat.

- Modrić je sjajan igrač pred kojim je velika budućnost, samo mu dajte vremena i budite strpljivi - poručio je Šuker Španjolcima. Nakon toga je prokomentirao pogodak koji je preokrenuo utakmicu.

- Za mene je to bilo dvostruko zadovoljstvo. Real je zabio pogodak, a strijelac je bio Hrvat. Nadam se da će tako nastaviti i doći do Wembleya i finala Lige prvaka- rekao je Šuker za AS.

Modrićeva dobra forma važna je i zbog utakmice sa Srbijom koja je pred vratima.

- To je važno da našu reprezentaciju, za imidž, za sve... Raduje me što jedan od naših najboljih igrača igra u najboljoj momčadi svijeta.

Šuker kaže da se redovito čuje s Modrićem.

- Na dan utakmice sam bio u hotelu Reala, ali ga nisam vidio. Dopisujemo se porukama. Prije utakmice mu poželim sreću, a nakon nje mu čestitam.

Je li Modrić golom Unitedu opravdao 35 milijuna eura koliko je plaćeno za njega?

- Teško je reći. On je odličan igrač, bez obzira na cijenu. Važno je da Real osvaja naslove i ako to uspije svaki igrač je jeftin.

Koga bi želio u četvrtfinalu?

- PSG. Mislim da je Real puno bolji i sviđa mi se grad.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije