Suđenje za ubojstvo

Suđenje Draganu Paravinji počinje 3. ožujka u Šibeniku

paravinja (1)
Ivica Galović/PIXSELL
21.02.2012.
u 15:12

Glasnogovornik šibenskog suda Branko Ivić rekao nam je da će odluku o tome hoće li suđenje biti otvoreno ili zatvoreno za javnost donijeti sudsko vijeće na glavnoj raspravi

Suđenje Draganu Paravinji, optuženom za teško ubojstvo i pokušaj silovanja 17-godišnje Drnišanke Antonije Bilić, počet će 1. ožujka, potvrdio nam je to glasnogovornik šibenskog suda Branko Ivić koji nam je rekao da će odluku o tome hoće li suđenje biti otvoreno ili zatvoreno za javnost donijeti sudsko vijeće na glavnoj raspravi.

Sudskim vijećem predsjedat će sutkinja Nives Nikolac. Dragan Paravinja prije nekoliko dana vraćen je u Šibenik iz BiH gdje je osuđen za pokušaj silovanja na dvije godine i devet mjeseci zatvora.

Ranije je osuđen zbog silovanja na četiri godine i pet mjeseci u Srbiji, no tu kaznu nikad nije odležao s obzirom na to da je pobjegao u Hrvatsku. Antonia Bilić posljednji je put viđena na čikolskom mostu 7. lipnja prošle godine, a u Paravinjinu kamionu pronađeni su tragovi njezine krvi i vlasi.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije