istraga još traje

Sud neće kazniti majku dječaka kojeg su rastrgali divlji afrički psi

decko
Screenshot YouTube
29.11.2012.
u 14:25

Ravnateljica zoološkog vrta Barbara Baker izjavila je da su u vrijeme tragedije svi djelatnici zoološkog vrta, uključujući zaštitare, obavljali svoj posao

Sud je odlučio da majku dvogodišnjeg dječaka Maddoxa Derkosha, koji je poginuo kad je u zoološkom vrtu upao u kavez s afričkim divljim psima, neće kazniti, no vlasti i dalje istražuju jesu li i u zoološkom vrtu u Pittsburghu odgovorni za nemar, piše Huffington Post.

Okružni odvjetnik Stephen A. Zappala Jr. kazao je da je dječak imao teškoće s vidom te ga je majka, 34-godišnja Elizabeth Derkosh, zbog toga podigla na ogradu. Svjedoci su kazali da se dječak naginjao naprijed nakon čega je upao u kavez. Životinje su ga zatim napale te je iskrvario, dodao je Zappala.

Zappala je još rekao da prema internom dopisu zoološkog vrta zaštitara radnim danom od 7 do 15 sati nije bilo. Doduše, Derkosh je umro tijekom vikenda, ali okružni je odvjetnik naglasio da se istraga nastavlja, a razmotrit će se hoće li zoološki vrt biti kriv zbog nemara i ugrožavanja dobrobiti djece.

Ravnateljica zoološkog vrta Barbara Baker izjavila je da su u vrijeme tragedije svi djelatnici zoološkog vrta, uključujući zaštitare, obavljali svoj posao.

>>Dječak (2) upao u kavez s divljim psima pa ga izgrizli do smrti

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije