Nogomet

Struka i čelnici RNK Splita zadovoljni gostoprimstvom

Bolnica
Zvonimir Čilić
03.07.2012.
u 10:51

Predsjednik Splita Slaven Žužul sa suradnicima bio je gost načelnika općine Vlade Alilovića, a Splićani su posjetili i Hrvatsku bolnicu “Dr. fra Mato Nikolić”

Hrvatski prvoligaš Split je u subotu utakmicom sa Sarajevom (1:0) na Koševu, okončao pripreme u Vitezu. Domaćin im je bio mjesni županijski ligaš NK Rijeka, a Splićani su bili smješteni u reprezentativnom hotelu Central.

Zadovoljni uvjetima

Prije odlaska u Sarajevo šef stručnog stožera Splita Tonči Bašić novinarima je ocjenu priprema u Vitezu sažeo u tek nekoliko kratkih rečenica. - Prezadovoljni smo uvjetima i smještajem. Posebno smo zadovoljni i oduševljeni gostoprimstvom i naklonošću domaćina NK Rijeka, ali i Vitežana uopće. Još jednom hvala našim domaćinima na čelu s predsjednikom Antom Šakićem Bolfom, hvala poštovanim Vitežanima. U tri navrata u Vitezu je boravio i predsjednik RNK Split Slaven Žužul, a u subotu večer, u znak zahvalnosti na pažnji koju je Split uživao u Vitezu, financirao je zajedničku večeru dva kluba.

Posjet bolnici

Ovom prigodom predsjednik NK Rijeka, darovao je predsjedniku Splita specijalno urađeni grb grada Viteza, a Žužul je domaćine priprema Splita pozvao u Split na odigravanje prijateljske utakmice i dodatno produbljivanje uspostavljenog prijateljstva. U subotu prije podne predsjednik Slaven Žužul sa suradnicima bio je gost općinskog načelnika Viteza Vlade Alilovića, a Splićani su posjetili i Hrvatsku bolnicu “Dr, fra Mato Nikolić“, dar Republike Hrvatske srednjobosanskim Hrvatima. Primio ih je ravnatelj, primarius dr. Velimir Valjan, a najistaknutiji Splitovi nogometaši prigodno su darivali mališane, pacijente bolnice i bolničko osoblje. Posjetili su i poznati viteški Aqua park “Ribica“, a skupa sa svojim domaćinima pohodili su i veliko hrvatsko stratište u Križančevu Selu nadomak Viteza i uz spomen-obilježje položili cvijeće i upalili svijeće.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?