dvije osobe mrtve

Stravično na A1: Jedna osoba izletjela iz auta, druga izgorjela

nesreća (1)
Goran Jakus/PIXSELL
28.08.2012.
u 07:52

Kako izgleda na mjestu nesreće, čini se da je vozač prvo udario u metalnu ogradu nakon čega se zabio u kameno uzvišenje, prevrnuo se i završio na krovu. Auto se potom zapalio

Dvije osobe smrtno su stradale, a još tri teško su ozlijeđene u slijetanju automobila jutros oko 7 sati. Teška nesreća dogodila se na autocesti A1 u smjeru Zagreba, nedaleko od tunela Plasina.

Prizor nesreće stravičan je. Kako izgleda na mjestu nesreće, čini se da je vozač prvo udario u metalnu ogradu nakon čega se zabio u kameno uzvišenje, prevrnuo se i završio na krovu pa se zapalio. Prema prvim informacijama jedna je osoba izgorjela u autu, a druga koja je smrtno stradala izletjela je prilikom prevrtanja. 

Troje ozlijeđenih prevezeno je u bolnice u Ogulin i Gospiću. 

Riječ je o državljanima Albanije. 

Očevid je u tijeku, a obavljaju ga djelatnici PU ličko-senjske i Odvjetništvo iz Karlovca.

Promet u smjeru Zagreba između čvorova Perušić i Otočac prekinut je. Obilazak je od čvora Perušić državnom cestom D50 do čvora Otočac. Zbog teške nesreće prema Zagrebu se stvorila gotovo dvokilometarska kolona. 

U smjeru Splita promet ide nesmetano, izvijestili su iz HAK-a. 

>>Otac i sin pobjegli iz plamtećeg auta, vatra se proširila na šumu

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije