nesreća

Stipe Vlahović i Matea Bebić poginuli u padu zrakoplova

avion, let, nebo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
16.05.2012.
u 09:46

Neslužbeno doznajemo da je riječ o muškarcu i ženi te da je muškarac navodno poduzetnik iz Komina

Mali zrakoplov jutros se srušio na obalu Neretve pokraj mosta kraj Rogotina.

U avionu privatne izrade bile su dvije osobe. Kako su nam potvrdili u Državnoj upravi za zaštitu i spašavanje, obje su osobe poginule. Neslužbeno doznajemo da je riječ Stipi Vlahoviću, poduzetniku iz Komina. Neslužbeno se doznaje kako je izvršena i identifikacija ženske osobe. Radi se o Matei Bebić, koja je prije samo mjesec dana dobila dozvolu za pilota.

DUZS-ov Županijski centar Dubrovnik dojavu o nesreći primio je u 8.40. Na mjesto događaja upućena je policija i pokrenuta je potraga za ostacima aviona.

Policija osigurava mjesto događaja, a o svemu je obaviještena Agencija za istraživanje nesreća i ozbiljnih nezgoda zrakoplova u čijoj je nadležnosti istraživanje ove zrakoplovne nesreće, poručili su iz policije.

>>Jeste li bili u blizini nesreće? Ako imate informacije o nesreći ili fotografije nesreće, javite nam se na e-mail: vecernji@vecernji.hr

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?