Muškarac upucan

Starac (81) pucao mladiću u nogu jer je na lošem glasu!

Livada
31.05.2012.
u 09:23

Nesreća prati mladića koji je prije bio žrtva otmice, a nije mu se dala orobiti ni banka

Krsto K. (81) iz Bijele Vode kod Sokoca uhićen je zbog sumnje da je iz pištolja pucao na svoga tri puta mlađeg sugrađanina Vladimira Dubočanina (26), te ga jednim hicem ranio u obje noge. Ranjavanje se dogodilo oko 10.30 sati ispred Krstine kuće u mjestu Bijele Vode. Motiv napada još nije poznat, a ranjeni je policiji izjavio da je starac na njega pucao nakon što mu se predstavio!?

Dubočanin tvrdi da je prolazio pokraj starčeve kuće noseći u ruci vreću gljiva. Kada se približio, domaćin mu je prišao i pitao ga kako se zove. Čim se predstavio, starac je iz pojasa izvukao pištolj i pucao mu u noge. Inače, Dubočanin je ranije više puta uhićivan zbog krađa i provala. Vjerojatno je zbog toga bio na lošem glasu među mještanima ovog sela i pretpostavlja se da ga je starac želio otjerati što dalje od svoje kuće. Ranjenika je policija zatekla pokraj lokalnog puta pa je i njima ispričao da je na njega pucano bez ikakvog razloga. Starac je predao pištolj “CZ” kalibra 7,65 milimetara s tri metka, od čega je jedan bio u cijevi. Zanimljivo je da je ovaj mladić ranije bio uhićen zbog sumnje da je iz garaže vlasnika D. T. u mjestu Suice kod Sokoca ukrao motornu pilu. Priznao je krađu pa je odmah pušten. Zbog reputacije “lopova” Dubočanin je u prosincu bio čak i žrtva otmice. Sumnjajući da je provalio u jednu trgovinu, tada su ga otela trojica sumještana koji su ga strpali u automobil “audi A6”, a potom ga odvezli do Han Pijeska gdje su ga vezali i tukli. Također, ovaj pehist u svijetu kriminala nedavno je uhićivan i u Banjoj Luci zbog sumnje da je zajedno s još jednim planirao pljačku banke. Inače, Vladimir je sin Gorana Dubočanina iz Sokoca koji je zbog više razbojstava 2006. osuđen na 12,5 godina zatvora.

Ključne riječi

Komentara 1

MO
mozel
21:40 31.05.2012.

Ovo je slicno dinastiji ,od oca ostaje sinu,drugim rjecima ispekao zanat u ocevoj skoli.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije