BALKANSKA POSLA

Srpski huligani nogometašima i trener polomili vilice, nos, zube...

Sumadija huligani pretuceni nogometasi
blic.rs
24.09.2012.
u 11:13

Šestorica nogometaša Šumadije zadobili su teške tjelesne ozljede nakon završetak utakmice u Novom Pazaru

Nogometaši Šumadije 1903 iz Kragujevca do kraja života pamtit će gostovanje u Novom Pazaru kod Jošanice. Iako je utakmica protekla u korektnoj borbi obaju protivnika, ono što je uslijedilo nakon sučevog zvižduka, ne prelazi samo granice sportskog fair playja već i normalnog ponašanja!

Po završetku utakmice igrači su se počeli naguravati, a onda se u sve uključilo 70 huligana domaćeg kluba koristeći kamenje, palice i lopate! U metežu su najgore prošli gostujući igrači, a njih šest te trener Željko Vasić završilo je s teškim tjelesnim ozljedama.

Trener je zadobio trostruki prijelom vilice, golman 20 šavova po tijelu i glavi dok je jednom igrači slomljen nos. Drugima su polomljeni zubi te su prošli s lakšim ozljedama.

Klub Jošanica kažnjen je s igranjem 12 utakmica van Novog Pazara, a ne smiju biti niti 30 km unutar grada. Dva igrača tog kluba dobila su suspenziju na godinu dana zbog sudjelovanja u neredima, a isto je dobio i šef osiguranja.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije