NAHVALIO MANDŽU

Srpski branič: Mandžukić i Olić mogu svima napraviti probleme

mandžukić
Reuters/PIXSELL
09.03.2013.
u 11:25

- Igrao sam protiv Mandžukića prošle sezone kada je bio u Wolfsburgu. Zabio je u toj utakmici. Sam je držao vukove lani, a u istom stilu je nastavio u Bayernu.

Srpski reprezentativac Slobodan Rajković branič je HSV-a i suigrač Milana Badelja. Rajković dobro poznaje naše igrače, a posebno Marija Mandžukića za kojega ima samo riječi hvale.

- Igrao sam protiv njega prošle sezone kada je bio u Wolfsburgu. Zabio je u toj utakmici. Sam je držao vukove lani, a u istom stilu je nastavio u Bayernu. Izuzetno je fizički jak, odličan u skoku, zna igrati i radi za ekipu. Radi dobar pritisak na protivničku odbranu. Kao što kaže moj suigrač Badelj, Olić i Mandžukić u tandemu, kada su raspoloženi, mogu napraviti probleme svakoj obrani - rekao je Rajović za Večernje novosti.

U HSV-u su dva Srbina Rajković i Kačar te naš Badelj. Izvan terena su nerazdvojni.

- Stalno smo zajedno. Ne pričamo mnogo o utakmici, više razgovaramo o izjavama koje se čuju s obje strane. Drago mi je da je sve u granicama sporta jer treba pričati samo o nogometu. Naravno da je rivalstvo ogromno, kao svugdje između susjeda, ali verujem da će na tome ostati - smatra srpski reprezentativac.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?